Automatisch blustoestel 9 kg

Automatisch blustoestel 9 kg ABC poeder

Beschrijving

Dit apparaat is een blustoestel met een inhoud van 9 kg ABC poeder en werkt volledig automatisch. Het waakt dag en nacht en werkt vanaf de eerste seconden bij brand. De automatische schakelaar, verbonden met het schakelbord van de brander, onderbreekt eveneens de toevoer van de brandstof en stopt de ontsteking van het lucht-gas-mengsel in de cilinder. (Een sirene kan eveneens aangesloten worden om het vuur te melden).

Het blustoestel is uitgerust met een manometer zodat de gebruiker in één oogopslag kan nazien of het blustoestel klaar is voor gebruik. Het automatisch model HE9A zorgt in het bijzonder voor de bescherming van branders op basis van vloeibare brandstoffen (niet van gas), van cabineliften op basis van hydraulische olie. Het wordt in werking gesteld met behulp van een automatisch slagmechanisme, voorzien van een zekering geplaatst boven het te beschermen gevaar. Het kan ook met de hand in werking worden gesteld. Het apparaat is voorzien van een sproeier die voornamelijk bestudeerd werd om een maximum aan doeltreffendheid te waarborgen.

Onderhoud

Een regelmatig nazicht van het automatisch blustoestel is verplicht. Dit onderhoud moet door één van onze bevoegde techniekers van Nu-Swift uitgevoerd worden. Die zal ter plaatse een compleet nazicht doen.

N.B. Voor beveiliging van gasbranders, vraag naar het gasdetectiesysteem.

Kenmerken
Stalen kabel met smeltveiligheid van 70°C
Regelbare armatuur
Automatische schakelaar (micro-switch)
Zichtbare manometer
Beschrijving van het toestel
Steun in L-vorm (bevestiging aan de muur of op de vloer, indien nodig)

Het materiaal is 5 JAAR gewaarborgd volgens de fabrieksvoorwaarden, indien er een jaarlijkse controle wordt uitgevoerd door IMPORTEX N.V. (verlengbaar tot 10 jaar onder bepaalde voorwaarden).

Maatschappelijke zetel:

IMPORTEX n.v.

Rue de l’Eglise, 42

B 4710 Lontzen / Herbesthal

tel: +32 (0)87 88 02 42

fax: +32 (0)87 88 37 66

e-mail: info@importex.be

www.importex.be

Ondernemingsnummer: 0445.433.502

Verkoopkantoor

voor Vlaanderen:

Bus 43

B 8510 Marke (Kortrijk)

tel: +32 (0)56 25 84 53

fax: +32 (0)56 22 45 90

e-mail: info@importex.be

www.importex.be

Copyright goudengids.beSitemap